Chartered Banker

Institutul Bancar Roman [IBR] si Chartered Banker Institute [CIOBS] împărtăşesc obiectivul de a susţine şi de a îmbunătăţi competenţele şi standardele acelor persoane care lucreaza în sectorul bancar, ajutând astfel la dezvoltarea şi implementarea unei culturi bazate pe standarde profesionale. Realizăm acest lucru interacţionând cu sectorul financiar pentru a dezvolta standarde profesionale orientate către client şi calificări relevante pentru bancherii din ziua de azi. În 2011 s-a lansat Chartered Banker in Romania, susţinut de programul Advanced Diploma.

Ce este Chartered Banker?

Chartered Banker este standardul de aur pentru profesioniştii din domeniul sectorului bancar. Recunoscut şi susţinut de organizaţii mari de servicii financiare de pe întreg globul, Chartered Banker va oferi o calificare de nivel internaţional care vă va ajuta să obţineţi şi să menţineţi standardele de excelenţă şi profesionalism cerute de clienţi şi angajatori.

Cine este Chartered Institute of Bankers in Scotland?

CIOBS este cel mai vechi institut bancar din lume şi singurul institut bancar din Marea Britanie, care oferă calificări recunoscute de piaţa financiară internaţională “Chartered Banker”. Calificările CIOBS sunt create pentru a sprijini specialiştii din domeniul serviciilor financiare pentru a-şi dezvolta cariera în acest sector. Programele oferite sunt dintre cele mai diverse şi de o înaltă calitate, de la programe destinate începătorilor până la programe pentru profesionişti şi persoane cu experienţă în domeniul bancar, cu poziţii de conducere, pentru care reprezintă un avantaj competitiv. Programul Chartered Banker este recunoscut la nivel internaţional ca un etalon al standardelor profesionale şi etice ridicate.

Broşura Chartered Banker

Pentru mai multe detalii, va rugăm accesaţi
www.ibr-rbi.ro/programe-de-training/curs/chartered-banker/54/chartered-banker/327

Pentru persoanele care doresc sa participe la aceste programe, va rugam consultaţi oferta financiară:
www.ibr-rbi.ro/uploads/files/prezentare-oferta-cr-consum-bancpost-ibr-a4_c28e.pdfAlte articole

Mai multe despre ARB